Kamp Otterlovoor dove en slechthorende kinderen

19-01-2022

In de afgelopen meivakantie is er een hele groep dove en slechthorende kinderen en jongeren op kamp geweest naar Otterlo. We willen jullie graag laten weten wat we daar allemaal gedaan hebben.

Op maandag
kwamen we aan en hebben alles uitgepakt en nader kennis met elkaar gemaakt door middel van een kennismakingsspel.

We hadden drie jarigen in ons midden. Natuurlijk hebben we de verjaardagen van Rieneke,  Judith en Colinda gevierd met taart en cadeautjes.

Dinsdags
zijn we vroeg begonnen en zijn we met iedereen naar het pluimvee museum in Barneveld geweest. Het was erg leerzaam en de speurtocht maakte het nog leuker. Thuisgekomen hadden we nog heerlijk even tijd om zelf wat te doen.

Woensdag
stond er bezoek naar de dierentuin in Arnhem op het programma.

Meneer en mevrouw Agteresch gingen een dagje met ons mee. Het was erg leuk in de dierentuin. In de loop van de middag ontstond er noodweer en moesten we helaas de dierentuin verlaten.

Thuis was het tijd voor friet en een groepsfoto en toen was de dag alweer om.

Donderdag
zijn we ’s morgens met de huifkar mee geweest. We hebben een heerlijke tocht gemaakt door de mooie, bosrijke omgeving.

Toen we thuis kwamen stonden er Oudhollandse spelen voor ons klaar, die hebben we ’s middags gedaan. Terwijl iedereen zich vermaakte werd er, door de kampleiding, een heerlijke maaltijd klaargemaakt.
s ’Avonds was het bonte avond. Er gebeurden heel wat grappige dingen. Er kwam bijvoorbeeld opeens een ‘dief’ uit het huisje rennen met twee mensen erachteraan.

Ook zijn er erg grappige dingen met de leiding uitgehaald, zoals elkaar een schaaltje pap voeren met een blinddoek voor. Iedereen lag door alles later op bed maar het was de laatste avond dus dan kan dat wel een keertje. Wat is er veel en hard gelachen deze avond!

Vrijdagochtend
was het op tijd weer dag want alles moest worden opgeruimd en ingepakt. Toen alles was schoongemaakt en ingepakt gingen we naar de kerk van Ede om daar, door de vrouwenvereniging gebakken, pannenkoeken te eten.

Na de bijbelles heeft Ds Brugge het kamp met ons afgesloten.
Daarna was het toch echt tijd om afscheid te nemen.

 

We hebben echt een super week gehad en hopen al weer op de volgende!
We zouden het natuurlijk leuk vinden als er nog meer kinderen en jongeren meegaan de volgende keer!